Team building na raftingu u Crnoj Gori u kampu Modra Rijeka

Team building rafting Tara

Rafting Kamp Modra Rijeka već 15 godina predstavlja prepoznatljivu lokaciju za organizaciju fenomenalnih team building druženja za najveće renomirane kompanije iz regiona. Dokazano je da boravak u prirodi i mnogobrojne zajedničke avanturističke ture jačaju timski duh, međusobno povjerenje i kreativnost zaposlenih u kompaniji.

shape

Zlatna medalja za organizaciju Team building aktivnosti

Zadovoljstvo nam je da se pohvalimo i velikom zlatnom medaljom na 53. Novosadskom sajmu turizma za izvanredne uslove i veliko iskustvo u team-building aktivnostima.

Zaista nas neizmjerno raduje činjenjica da je svaki vikend od maja do oktobra bar jedna uspješna kompanija naš gost, što u kontinuitetu unapredjuje naše bogato iskustvo u organizaciji, realizaciji i predlozima za najljepša team-building druženja za vas i vaše kolege.

Team building Zlatna medalja na sajmu za Rafting kamp Modra Rijeka

Team building fotografije

Rezervišite team building

Imajući u vidu da se vikendi brzo popunjavaju, predlažemo da se javite što ranije kako bi napravili plan aktivnosti za Vašu kompaniju i napravili idealnu kombinaciju aranžmana koji Vam najviše prijaju (Rafting, Zip line, jeep safari, jahanje konja, krstarenje Pivskim jezerom, takmičenje u sportskim aktivnostima, itd…).

Naravno, svaku organizaciju začinimo i fenomenalnim večernjim provodom uz živu svirku i druženje do kasno u noć u restoranu Rafting Kampa Modra Rijeka na obali rijeke Pive.

Molimo vas pošaljite rezervaciju na reservationrafting@gmail.com ili WhatApp / Viber +382 67 017 419.