Često postavljana pitanja

U nastavku su najčešća pitanja naših gostiju i posjetilaca rafting na Tari i ostalih tura, na koja vam dajemo odgovore.
Za sva dodatna pitanja kontaktirajte nas na reservationrafting@gmail.com ili +38267017419 (Viber / WhatsApp).

Koja je tačna lokacija Rafting Kampa Modra Rijeka?

Rafting Kamp Modra Rijeka nalazi se u samom srcu Šćepan Polja, u Crnoj Gori, u neposrednoj blizini granice sa BiH, na samoj obali rijeke. GPS koordinate kampa su sledeće:

  • 43.343093 
  • 18.841690

Link do lokacije na Google mapi.

Ne, sva dokumenta možete ostaviti u vašem automobilu, sobi ili na recepciji našeg Kampa. Prilikom odlaska na rafting ne prelazite formalno granicu sa BIH, te vam dokumenta na rijeci nisu potrebna. Rijeka Tara predstavlja prirodnu granicu između Crne Gore i Bosne.

Samo kupaći kostim i dobro raspoloženje! Kameru/telefon za pravljenje najljepših fotografija/snimaka u toku avanture!

Naravno, djeca su naši najdraži gosti i oni zaista najviše uživaju u fenomenalnoj rafting avanturi. U maju i u prvoj polovini juna mjeseca djeca ne idu na rafting, jer je vodostaj rijeke visok, ali tokom ljetnjih mjeseci upravo djeca najviše uživaju. Sva djeca školskog uzrasta mogu uživati u raftingu. ☺

Svako unošenje pića u Kamp je zabranjeno i biće sankcionisano. U Kampu postoji restoran sa širokim asortimanom svih vrta bezalkoholnih i alkoholnih pića, toplih napitaka itd, i to sa izuzetno povoljnim i korektnim cijenama. Stoga je svako unošenje pića u Kamp i objekte kampa zabranjeno i neće biti tolerisano.

Takođe, u okviru Kampa se nalazi i predivan restoran sa najljepšom terasom u okolini nadnesenom iznad rijeke, gdje se možete družiti, uživati, slušati muziku i provoditi. Često vikendima bude organizovana i svirka uživo. Međutim, puštanje muzike u objektima koji su namijenjeni za smještaj i spavanje je zabranjeno, imajući u vidu da se time remeti mir i odmor ostalih gosti. Molimo vas da poštujete kućni red, a mi garantujemo da ćemo naći najbolji način da omogućimo da uživate u vašem boravku kod nas na način na koji ste to zamislili.

Mogućnost organizacije prevoza za veće grupe! Kontaktirajte nas putem mejla, Vibera, WhatsApp-a, i dogovorićemo aranžman po vašoj želji.

NARAVNO! Uz cjelokupnu profesionalnu opremu koja je na raftingu obavezna, kao i naše licencirane profesionalne skipere, i neplivači se mogu u potpunosti prepustiti čarima prirode i uživati u nezaboravnoj rafting avanturi!