RAFTING TAROM 2022

MODRA RIJEKA


Mjesto za odmor

Smještaj

Kada se odlučite za rafting Tarom, vrlo je bitno da cjelokupan ugođaj i organizacija vašeg rafting aranžmana bude povjerena pravim profesionalcima. Zato je tu tim rafting kampa Modra Rijeka, koji već skoro 10 godina predstavlja pravi izbor za sveone koji svoj odmor žele da stave u ruke pravih majstora dobre organizacije. Naše kuće i bungalovi su izgrađeni od potpuno prirodnih materijala, većinom od drveta, i omogućavaju Vam potpuno prepuštanje prirodi i kompletno uživanje. Sobe su dvokrevetne, trokrevetne, četvorokrevetne, petokrevetne i šestokrevetne sa kupatilima, a terase koje su nadnesene iznad rijeke Pive pružaju mogućnost nezaboravnog opuštanja i osjećaja harmonije, kakvu odavno niste imali priliku da osjetite.

Rafting Montenegro smestaj Naš tim će se domaćinski pobrinuti da u svakom momentu Vaši smještajni objekti budu maksimalno sređeni i obezbijeđeni. Sobe su  opremljene osnovnim elementima koji su Vam potrebni za nesmetano fukncionisanje, kao i kupatila koja se svakodnevno sređuju i obezbjeđuju osnovnim higijenskim potrepštinama.

Bungalovi napravljeni od drveta su pravi izbor za parove, dvokrevetni su i opremljeni strujom i lampama.

Šator – bungalovi predstavljaju kombinaciju, nezaobilaznu za veliki broj avanturista  i pravih ljubitelja prirode, koji žele u potpunosti da osjete ljepotu i čar divlje ljepote sjevernog dijela Crne Gore. Obični šatori su uvijek tu za one koji žele da u potpunosti osjete osjecaj kampovanja u netaknutoj prirodi.

Restoran rafting kampa Modra Rijeka raspolaže sa 150 mjesta raspoređenih u unutrašnjem dijelu, natkrivenim i otkrivenim terasama. Poseban ugođaj za sve naše goste i ljubitelje raftinga na Tari predstavlja služenje obroka na terasi, na samoj obali rijeke Pive. Nigdje nećete imati ljepšu večeru i ljepšu atmosferu, uz fenomenalan pogled koji se proteže na kanjon jedne od najljepših rijeka u Evropi. Naš ugostiteljski tim će se pobrinuti da za Vas uvijek budu spremni nacionalni specijaliteti u kojima ćete maksimalno uživati. Naša kuhinja radi 24h i uvijek smo spremni da za vas osmislimo raznovrsna jela (gurmanska, vegetarijanska, bezglutenska kao i ostala jela po Vašem izboru). Skoro svi proizvodi su organskog porijekla, nabavljeni od lokalnih uzgajivača i proizvođača, te na taj način možete uživati u pravim, zdravim ukusima i prepustiti se čarima naših specijaliteta.

DORUČAK, SLANI I SLATKI

Topli svježi doručak sačinjen od jaja na sve načine, crnogorske pršute, slanine,
kobasica, viršli, kulena, tikvica, domaćih sirevi, kajmaka…hrana_1
Priganice sa sirom, medom, džemom, kremom, šećerom..
Domaće pite sa sirom, zeljem, mesom, pečurkama
Jogurt, mlijeko, čaj, kafa

RUČAK

Domaća čorba od različitih vrsta povrća.
Jagnjetina, teletina, krompir pečen ispod sača, riža sa povrćem.
Pastrmka, riža, krompir ispod sača.
Roštilj (kobasice, ćevapi, pljeskavice, ražnjići itd.)
Svježe salate

VEČERA

Domaća čorba od različitih vrsta povrća
Domaći gulaš, nezaobilazan za sve koji dođu u Rafting kamp Modra Rijeka
Razne vrste pašti
Svježe salate

Pored svega ponuđenog i pored vještina naših maestralnih kuvara, koji su već godinama unazad učinili prepoznatljivom kuhinju rafting kampa Modra Rijeka, ukoliko želite, ostavljamo za Vas i Vaše prijatelje mogućnost roštiljanja uz logorsku vatru, čime uz našu pomoć možete sami kreirati Vaša jela i Vaše specijalitete.

U našem restoranu ćete naći sve vrste alkoholnih i bezalkoholnih pića: gazirani i negazirani sokovi, piva, vina, likera, crnogorske rakije svih ukusa itd.

Takođe, samo u rafting kampu Modra Rijeka možete uživati u Premier rakijama napravljenim od prvoklasnog voća, koje su nosioci zlatnih medalja na mnogim svjetskim sajmovima (dunja, kajsija, viljamovka, šljiva, loza).