Smještaj u rafting kampu Modra Rijeka

Smještaj

Rafting kamp Modra Rijeka je dobitnik Velike zlatne medalje na novosadskom sajmu turizma za vrhunski kvalitet etno smještaja.

Kada se odlučite za Tara rafting, vrlo je bitno da cjelokupan ugođaj i organizacija vašeg rafting aranžmana bude povjerena pravim profesionalcima. Zato je tu tim Rafting Kampa Modra Rijeka, koji već skoro 15 godina predstavlja prvi izbor za sve one koji svoj odmor žele da stave u ruke pravih majstora dobre organizacije.

Naše kuće i bungalovi su izgrađeni od potpuno prirodnih materijala, većinom od drveta, i omogućavaju Vam potpuno prepuštanje prirodi i kompletno uživanje. Sobe su dvokrevetne, trokrevetne, četvorokrevetne, petokrevetne i šestokrevetne sa kupatilima, a terase koje su nadnesene iznad rijeke Pive pružaju mogućnost nezaboravnog opuštanja i osjećaja harmonije, kakvu u gradovima iz kojih dolazite sigurno odavno niste imali priliku da osjetite. 

Želimo da naglasimo da, pri rezervaciji i korišćenju našeg smještaja, nikada ne dijelite sobu/apartman sa ostalim gostima, vama nepoznatim ljudima. Smještaj dijelite isključivo sa vašom ekipom jer nikada ne pravimo kombinacije različitih ekipa u istom smještaju. To je definitivno politika našeg poslovanja od samog starta i možete biti bez brige i opušteni po tom pitanju. Sve to u cilju vašeg maksimalnog opuštanja i uživanja u našem kompleksu.

Kapacitet Rafting Kampa Modra Rijeka je oko 80-100 mjesta.

Naš tim će se domaćinski pobrinuti da u svakom momentu Vaši smještajni objekti budu maksimalno sređeni i obezbijeđeni. Trudili smo se da, u skladu sa prirodom i težnjom vraćanja prirodi zbog koje smo svi tu, sobe opremimo samo osnovnim elementima koji su Vam potrebni za nesmetano fukncionisanje. Ipak, jedni smo od rijetkih Kampova čiji smještajni kapaciteti i drveni bungalovi posjeduju i kupatila koja se svakodnevno sređuju i obezbjeđuju osnovnim higijenskim potrepštinama. Svi bungalovi posjeduju peškire, posteljinu, a cijeli kamp je pokriven besplatnim wi fi signalom.

Mali bungalovi napravljeni od drveta su pravi izbor za parove, dvokrevetni su, sa sopstvenim toaletom i opremljeni strujom i lampama.

O terasama je suvišno govoriti.. Pogled na rijeku, planinu i predivni komlpeks Rafting Kampa Modra Rijeka je nešto što zaista treba doživjeti… Fotografije ispod čak ni upola ne mogu dočarati osjećaj kada se ujutru probudite i uz šum rijeke i cvrkut ptica duboko udahnete i krenete u novi dan, obogaćen našim zajedničkim avanturama.  A tek večeri kada u suton i uz čašu omiljenog pića sjedite na terasi vašeg bungalova, slušate laganu muziku i jednostavno… uživate.

Smještaj u Rafting kampu Modra Rijeka