Rafting kamp Modra Rijeka

Rafting kamp Modra Rijeka

Dobrodošli na naš kamp

Na polaznoj tački, sa koje se kreće u nezaboravnu avanturu raftinga rijekom Tarom, u neposrednoj blizini sastavaka tri rijeke: Tare, Pive i Drine, nalazi se Rafting Kamp Modra Rijeka.

shape

Na svega 300m od magistralnog puta Podgorica-Sarajevo, nalazi se ova turistička oaza koja predstavlja pravi dragulj crnogorske divlje ljepote. Ukoliko se odlucite za Rafting Tarom i za posjetu Crnoj Gori, Rafting Kamp Modra Rijeka će biti pravo mjesto za Vas. Mjesto gdje se sjedinjuju mir i harmonija, uživanje u netaknutoj prirodi najljepšeg dijela Crne Gore, sa adrenalinom i ekstremnim sportovima, kao što je rafting rijekom Tarom, kanjoning rijekom Pivom, jeep safari ture oko Durmitora i Pivske planine, biciklističke ture, pješačke ture, posjeta kanjonu Nevidio, zip line avanture, jahanje konja i ostali sportovi.

Rafting kamp Modra Rijeka u Crnoj Gori
Most na rijeci Pivi kod rafting kampa Modra Rijeka

Već 15 godina, Rafting Kamp ”Modra Rijeka” važi za najljepši i najorganizovaniji Kamp na ovim prostorima. Dokaz za to su i mnogobrojne nagrade koje je Rafting Kamp Modra Rijeka dobio prethodnih godina, poput Zlatnog pehara za najbolji rafting kamp u regionu. Naša lokacija, u samom srcu Šćepan Polja, na mjestu odakle počinje i gdje se rafting Tarom završava, izdvaja nas od ostalih i čini nas pravim izborom za Vas i Vaše najmilije. Vaše je samo da na vrijeme rezervišete vašu rafting avanturu, a brigu o Vama i o Vašem dobrom provodu, preuzima naš Tim, koji je uveliko poznat onima koji se godinama vraćaju Crnoj Gori i raftingu na rijeci Tari.

Naš prostrani parking je potpuno besplatan za goste kampa, te nije bitno da li Vi i Vaši prijatelji dolazite biciklima, motociklima, autima ili autobusima, Vaše parking mjesto je uvijek rezervisano u Rafting Kampu Modra Rijeka.