RAFTING TAROM 2022

MODRA RIJEKA


Mjesto za odmor

Smještaj

Kada se odlučite za rafting Tarom, vrlo je bitno da cjelokupan ugođaj i organizacija vašeg rafting aranžmana bude povjerena pravim profesionalcima. Zato je tu tim rafting kampa Modra Rijeka, koji već skoro 10 godina predstavlja pravi izbor za sveone koji svoj odmor žele da stave u ruke pravih majstora dobre organizacije.

Naše kuće i bungalovi su izgrađeni od potpuno prirodnih materijala, većinom od drveta, i omogućavaju Vam potpuno prepuštanje prirodi i kompletno uživanje. Sobe su dvokrevetne, trokrevetne, četvorokrevetne, petokrevetne i šestokrevetne sa kupatilima, a terase koje su nadnesene iznad rijeke Pive pružaju mogućnost nezaboravnog opuštanja i osjećaja harmonije, kakvu odavno niste imali priliku da osjetite.

Rafting Montenegro smestaj Naš tim će se domaćinski pobrinuti da u svakom momentu Vaši smještajni objekti budu maksimalno sređeni i obezbijeđeni. Sobe su  opremljene osnovnim elementima koji su Vam potrebni za nesmetano fukncionisanje, kao i kupatila koja se svakodnevno sređuju i obezbjeđuju osnovnim higijenskim potrepštinama.

Bungalovi napravljeni od drveta su pravi izbor za parove, dvokrevetni su i opremljeni strujom i lampama.

Šator – bungalovi predstavljaju kombinaciju, nezaobilaznu za veliki broj avanturista  i pravih ljubitelja prirode, koji žele u potpunosti da osjete ljepotu i čar divlje ljepote sjevernog dijela Crne Gore. Obični šatori su uvijek tu za one koji žele da u potpunosti osjete osjecaj kampovanja u netaknutoj prirodi.