RAFTING TAROM 2022

MODRA RIJEKA


Mjesto za odmor

Restoran

Restoran rafting kampa Modra Rijeka raspolaže sa 150 mjesta raspoređenih u unutrašnjem dijelu, natkrivenim i otkrivenim terasama. Poseban ugođaj za sve naše goste i ljubitelje raftinga Tarom predstavlja služenje obroka na terasi, na samoj obali rijeke Pive. Nigdje nećete imati ljepšu večeru i ljepšu atmosferu, uz fenomenalan pogled koji se proteže na kanjon jedne od najljepših rijeka u Evropi. Naš ugostiteljski tim će se pobrinuti da za Vas uvijek budu spremni nacionalni specijaliteti u kojima ćete maksimalno uživati.

Naša kuhinja radi 24h i uvijek smo spremni da za vas osmislimo raznovrsna jela (gurmanska, vegetarijanska, bezglutenska kao i ostala jela po Vašem izboru). Skoro svi proizvodi su organskog porijekla, nabavljeni od lokalnih uzgajivača i proizvođača, te na taj način možete uživati u pravim, zdravim ukusima i prepustiti se čarima naših specijaliteta.

DORUČAK, SLANI I SLATKI

Topli svježi doručak sačinjen od jaja na sve načine, crnogorske pršute, slanine,
kobasica, viršli, kulena, tikvica, domaćih sirevi, kajmaka...hrana_1
Priganice sa sirom, medom, džemom, kremom, šećerom..
Domaće pite sa sirom, zeljem, mesom, pečurkama
Jogurt, mlijeko, čaj, kafa

RUČAK

Domaća čorba od različitih vrsta povrća.
Jagnjetina, teletina, krompir pečen ispod sača, riža sa povrćem.
Pastrmka, riža, krompir ispod sača.
Roštilj (kobasice, ćevapi, pljeskavice, ražnjići itd.)
Svježe salate

VEČERA

Domaća čorba od različitih vrsta povrća
Domaći gulaš, nezaobilazan za sve koji dođu u Rafting kamp Modra Rijeka
Razne vrste pašti
Svježe salate

Pored svega ponuđenog i pored vještina naših maestralnih kuvara, koji su već godinama unazad učinili prepoznatljivom kuhinju rafting kampa Modra Rijeka, ukoliko želite, ostavljamo za Vas i Vaše prijatelje mogućnost roštiljanja uz logorsku vatru, čime uz našu pomoć možete sami kreirati Vaša jela i Vaše specijalitete.

U našem restoranu ćete naći sve vrste alkoholnih i bezalkoholnih pića: gazirani i negazirani sokovi, piva, vina, likera, crnogorske rakije svih ukusa itd.

Takođe, samo u rafting kampu Modra Rijeka možete uživati u Premier rakijama napravljenim od prvoklasnog voća, koje su nosioci zlatnih medalja na mnogim svjetskim sajmovima (dunja, kajsija, viljamovka, šljiva, loza).