RAFTING TAROM 2022

MODRA RIJEKA


Mjesto za odmor

Dobrodošli

RAFTING KAMP

MODRA RIJEKA


 

Na polaznoj tački, sa koje se kreće u nezaboravnu avanturu raftinga rijekom Tarom, u neposrednoj blizini sastavaka tri rijeke: Tare, Pive i Drine, nalazi se Vaša i naša oaza crnogorske divlje ljepote i netaknute prirode – rafting kamp “Modra Rijeka”.

Na svega 300m od magistralnog puta Podgorica-Sarajevo, nalazi se ova turistička oaza. Ukoliko se odlučite za Rafting Tarom i za posjetu Crnoj Gori, rafting Kamp Modra Rijeka će biti pravo mjesto za Vas. Mjesto gdje se sjedinjuju mir i harmonija, uživanje u netaknutoj prirodi najljepšeg dijela Crne Gore, sa adrenalinom i ekstremnim sportovima, kao što je rafting rijekom Tarom, kanjoning rijekom Pivom, jeep safari ture oko Durmitora, biciklističke ture, pješačke ture, posjeta kanjonu Nevidio, ribolov i ostali sportovi.

Već skoro 10 godina, rafting kamp ”Modra Rijeka” važi za najljepši i najorganizovaniji kamp na ovim prostorima. Naša lokacija, u samom srcu Šćepan Polja, na mjestu odakle počinje i gdje se rafting Tarom završava, izdvaja nas od ostalih i čini nas pravim izborom za Vas i Vaše najmilije. Vaše je samo da na vrijeme rezervišete vašu rafting avanturu, a brigu o Vama i o Vašem dobrom provodu, preuzima naš Tim, koji je uveliko poznat onima koji se godinama vraćaju Crnoj Gori i raftingu na rijeci Tari.