RAFTING TAROM 2021

MODRA RIJEKA


Mjesto za odmor

Kanjon Nevidio

Kanjon Nevidio se nalazi u centralnom dijelu Crne Gore, na južnim obroncima planine Durmitor, i posljednji je osvojeni kanjon u Evropi. Prvi put je osvojen 1965. godine, a do tada `NIJE VIĐEN`, odakle I potiče njegovo ime.

Važna napomena: Kanjoning ne zahtjeva posebnu fizicku spremnost, ali svi učesnici moraju biti plivači i stariji od 18 godina!

Vaš aranžman posjete kanjonu Nevidio izgleda ovako:

08:30h Doručak u Rafting kampu Modra Rijeka. Polazak i vožnja kroz prelijepe pejzaže do mjesta početka kanjoninga. Put ide pored Pivskog jezera, preko hidrocentrale Mratinje, visoke 240m. Atraktivni predjeli pružaju mogućnost uživanja u posmatranju i fotografisanju prirodnih ljepota.

09:30h Dolazak ispred kanjona Nevidio i priprema za kanjoning. Dobijanje adekvatne, licencirane opreme, presvlačenje i instrukcije od strane licenciranog vodiča.

10:00h Vaša avantura kanjoninga počinje. Već u samom startu, jedinstveni kanjon Nevidio će Vas potpuno zasjeniti svojom neopisivom ljepotom. Njegova širina je na pojedinim mjestima manja od jednog metra, a veći dio nalazi se u vječitoj sjenci, jer zbog stijena sunčevi zraci ne mogu da dopru do dna. Zaustavljanje u najatraktivnjim dijelovima kanjona radi uživanja i fotografisanja.

14:00h Izlazak iz Kanjona Nevidio – čija nevjerovatna ljepota će Vas ostaviti bez daha. Presvlačenje i skidanje opreme. Povratak u Rafting kamp Modra Rijeka.

Vožnja kroz nevjerovatne prirodne predjele i uživanje u fenomenalnim pejzažima
15:00h – Ručak u restoranu Rafting kampa Modra Rijeka

CIJENA ARANŽMANA 110€