O NAMA

Dobrodošli u Rafting kamp Modra Rijeka

Na polaznoj tački, sa koje se kreće u nezaboravnu avanturu raftinga rijekom Tarom, u neposrednoj blizini sastavaka tri rijeke: Tare, Pive i Drine, nalazi se Vaša i naša oaza crnogorske divlje ljepote i netaknute prirode - rafting kamp "Modra Rijeka".

GPS koordinate kampa su: 43.343093 (širina), 18.841690 (dužina)

Na svega 300m od magistralnog puta Podgorica-Sarajevo, nalazi se ova turistička oaza. Ukoliko se odlucite za Rafting Tarom i za posjetu Crnoj Gori, rafting Kamp Modra Rijeka će biti pravo mjesto za Vas. Mjesto gdje se sjedinjuju mir i harmonija, uživanje u netaknutoj prirodi najljepšeg dijela Crne Gore, sa adrenalinom i ekstremnim sportovima, kao što je rafting rijekom Tarom, kanjoning rijekom Pivom, jeep safari ture oko Durmitora, biciklističke ture, pješačke ture, posjeta kanjonu Nevidio, ribolov i ostali sportovi.

Već skoro 10 godina, rafting kamp ''Modra Rijeka'' važi za najljepši i najorganizovaniji kamp na ovim prostorima. Naša lokacija, u samom srcu Šćepan Polja, na mjestu odakle počinje i gdje se rafting Tarom završava, izdvaja nas od ostalih i čini nas pravim izborom za Vas i Vaše najmilije. Vaše je samo da na vrijeme rezervišete vašu rafting avanturu, a brigu o Vama i o Vašem dobrom provodu, preuzima naš Tim, koji je uveliko poznat onima koji se godinama vraćaju Crnoj Gori i raftingu na rijeci Tari.

Naš prostrani parking je potpuno besplatan za goste kampa, te nije bitno da li Vi i Vaši prijatelji dolazite biciklima, motociklima, autima ili autobusima, Vaše parking mjesto je uvijek rezervisano u rafting kampu Modra Rijeka.

Rijeka Tara i rafting Tarom

Tara je najduža, najljepša i najbistrija rijeka u Crnoj Gori. Izvire u planinskom lancu smještenom na sjeveru Crne Gore, i teče 144km dok se na Šćepan Polju ne susretne sa rijekom Pivom, nakon čega nastaje jedna od najdužih i najvećih rijeka na Balkanu, rijeka Drina. Tara je usjekla kanjonsku klisuru dugu oko 80km, a svojom najvećom dubinom od 1300m čini najdublji u Evropi, i drugi najdublji kanjon u svijetu, odmah poslije Kolorada.

Od maja do oktobra, Tara predstavlja centar avanturističkog raftinga, od umjerenih do divljih dionica. Ljubitelji ekstremnih sportova i svi oni koji su željni adrenalina, uživaju u splavarenju čiji se stepen težine na skali kreće od trećeg do petog stepena, što ga čini jednim od najintenzivnijih i najzahtjevnijih raftinga u Evropi.